Thursday, November 29, 2007

CustomPlate: Late Entry

This is a late entry to my custom plate proposals. Ian suggested this and I really, really like it. The number one in the front is a lot more meaningful than if it were located at the back.

1 PUTERI. It does have a nice ring to it! :-) There is only one Puteri in this family right? Haha.

13 comments:

  1. Congrats!Dah siap kah plate nyak?

    ReplyDelete
  2. Very nice Puteri... Great idea too.

    ReplyDelete
  3. Pat, bedau agi ngorder. Tapi nya gamal iya ari website .. pilih, bayar and then submit form. Nganti dah amat amat satisfied baru ngorder.

    ReplyDelete
  4. Cat, yes, I didn't think about putting 1 in the front. Great idea from Ian!

    ReplyDelete
  5. Hi Kak Puteri,

    Yeah! I like this one too! Unique, a tad narcissitic ;), but special!

    ReplyDelete
  6. Puteri,

    Your wish is my command, oh She Who Must Be Obeyed! Should I get the custom license plate for myself with "Raja" ? (Probably already taken, though)

    Douglas ;-)

    ReplyDelete
  7. Ian, yes, indeed a great idea~

    ReplyDelete
  8. Daphne,

    A tad narcissistic? A tad? Heheh, totally narcissistic!

    ReplyDelete
  9. Sweetie,

    Not Raja. Putera. How about Putera Katak? Frog Prince? :-) Too long, 7 characters are all that's allowed.

    ReplyDelete
  10. Looks good to me! :-)

    Btw, you're tagged on an interesting topic.

    http://www.msianmominny.com/2007/11/to-smack-or-not-to-smack.html

    Would love to hear your thoughts.

    ReplyDelete
  11. melayu ke...omputih??
    omputih pun dah tak caya x'mas ...
    leh leh orang melayu yang hidong pesek sibok nak nyambut x'mas
    macam lah mat saleh sesanggatttt...
    kentot pun bau belacan..rentikan lah...sedarlah diri sikit..

    ReplyDelete
  12. Anonymous,

    Aku melayu kah, omputih kah, bukan hal engkau. Kau ni tiba2 masuk blog aku, buat sibuk, marah tak tentu pasal.

    Aku tak tau omputih cam na kau kenal. Omputih yang duduk serumah ngan aku, memang caya kat Christmas. Aku pun caya kat Christmas.

    Lain kali selidik betul2 sebelum tinggalkan komen. Aku tak kenal kau, kau tak kenal aku, buat apa kau nak sibuk sangat?

    Eh, kentot aku tak bau belacan lah, kentot aku bau beef steak! Kau yg tinggalkan bau kentot engkau sana sini, cam tak aja keja aje.

    Kau yg sepatut nya sedarkan diri. Aku dan keluarga ku tau sapa yg kami sembah, tapi kau tau ka tidak?
    Yesus Kristus juruselamat kami, siapa juruselamat engkau?

    Sudah lah, you examine you own life before you go around judging what others do.

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment. Your comment is very much appreciated! :-)